Jump to content

Flere som har sluttet å amme???


marimin

Recommended Posts

marimin

Hei!!

Har sluttet å amme veslefrøkna mi,eller dvs. det stoppet seg selv når hun fikk fortenner oppe.Hun er blitt 9mnd,og jeg synes jeg har vært flink å amme lenge.Problemet er at jeg lurer på hvor lang tid det tar fra man slutter og amme til det er helt tomt for melk i puppene??Noen som vet?

Ellers må jeg jo si at det er litt rart/trist og ikke gjøre det mer,samtidig som det er digg og kunne ha på seg klær,uten å måtte tenke på at de må være ammevennlige:-)

På forhånd takk:-)

Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

mammax2

Hei.

Jeg sluttet å amme når Linea var 6 mnd (ho er nå snart 9 mnd). Da ville ho ikke ha mere pupp. Tok vel nesten en uke før jeg ikke merket noe spreng eller lekasjer. Nå kommer det noen få dråper hvis jeg klemmer på brystvorta.

Var litt rart å slutte, ja. Men deilig å kunne kle seg "normalt" igjen! Og deilig å kunne ta seg et glass vin til god mat i helga...

Link to post
Share on other sites
marimin

tusen takk for svar:-)Greit å høre fra noen med erfaring.Har fortsatt litt vondt i høyre pupp og kjenner at det er litt hardt og klumpete,men det går vel over??Kan jo ikke pumpe meg,for da stimulerer jeg jo bare melkeprodukjsonen....Ja,enig med deg,deilig å kunne ta seg litt vin til maten uten dårlig samvittighet:-)

Link to post
Share on other sites
Modesty Blaise

Sluttet å amme en måned før jul. Min lille venn mistet helt interessen for puppen og ble storfornøyd hver gang han får flaske.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...