Jump to content
Sign in to follow this  
Undrende85

Hvordan er utviklingen hos dere da?

Recommended Posts

Undrende85

Her går det så det suser :) Hun har lært seg en slags uuh lyd veldig godt, så den sier vi mye annenhver gang, og hun blir så glad når vi prater sammen og "forstår" hverandre!

 

Hun holder hodet helt fint selv, vil helst sitte på pappas fang og kikke seg omkring om kvelden, og har såvidt begynt å stramme magen for å prøve å sette seg opp selv, men det går overhodet ikke så bra hihi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

hei har en liten gullklomp som heite Mathias og blir tre mnd på lørdag:)

han er ein utruleg blid og glad gut, han smile stort sett heile dagen:) han pratar mykje og løfter hovudet heilt sjøl. er begynt snu seg frå mage til rygg:)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Marit A

Min lille gutt på 3 måneder ligger etter deres barn i utviklingen. Han er kjempe blid, fornøyd og pratsom. Men hodet har han akkurat begynt å løfte fra underlaget når han ligger på magen, løfter det ikke når han ligger på ryggen. Har snudd seg over fra rygg til siden 1 gang. Leker med hendene sine og en leke. Visstnok helt normalt dette også, tenkte at det er greit å vite at ikke alle utvikler seg så tidlig som de over. Men gleder meg veldig til hans tid kommer til det (",)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest amandine

Alle er forskjellige, og takk for det! Denne gangen som er definitivt siste for oss, synes jeg bare at alt går alt for fort... Han snur seg til siden og leker og smiler, jeg skulle ønske at han satte på bremsen så vi får tid til å nyte det. Hverdagene suser forbi og vi har nesten ikke tid til å nyte.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...