Jump to content
Sign in to follow this  
arithriel

bakterier - hva mener du om dette:

Recommended Posts

arithriel

Min lille gutt på 9,5 mnd klatrer overalt, inkludert doen. Lokket er selvfølgelig nede, men han har jo hendene sine på kanten. Hvor "ille" synes du dette er? Hadde en diskusjon med mannen min i dag og han mener at DET burde han ikke få lov til. Men jeg føler at alt blir "nei" inne på badet og så har jeg latt han få lov da....

 

:-) Ellers ha en FIIIIIIiN dag

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Kosel

Jr. får ikke lov til å klatre på doen. Han løfter opp lokket og stapper hendene nedi do fortere enn man rekker å reagere, også tar han dobørsten som står ved siden av og velter den og skal leke og jeg syntes IKKE noe særlig om dette...

Share this post


Link to post
Share on other sites
fox`y

Min lille har ikke lov til å være på do uansett om doen blir vasket flere ganger daglig hjem hær. Han er såpass liten at han har ikke noe behov for å være i nærheten av doen ennå,blir noe annet når han begynner å gå på do selv:)

kansje litt streng der hehe...

Share this post


Link to post
Share on other sites
MissKitty

Gutten min har også hendene på doringen med jevne mellomrom. Prøver å ta han vekk når gjør det, men blir ikke sint og sier nei, mer avlede oppmerksomheten og komme seg ut av badet. Enig med deg at det fort blir for mye "nei". Jeg er av den oppfatning at hvis ting han driver med ikke er farlig for han, så kan han få lov.

 

Det er imidlertid det viktigste å være veldig konsekvent på det som er "nei", feks vedovner, planter og stikkontakter, syns jeg da :o)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...