Gå til innhold

November: Hurra,nå går endelig vårt lille nurk..!!


vipa67

Anbefalte innlegg

Endelig,så går vårt lille nurk-16,5mnd gammel.. det skjedde i går-helt uten videre så gikk hu over stuegulvet og ellers..!! Flere som har barn som begynte å gå seint slik som vår..??Vi ble så overrasket,for ellers har hu bare sttet seg ned etter bare noen skritt og hompet videre på rompa bortover..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gratulerer så mye! Er jo like morsomt uansett hvor gamle de er :-) Hun er sikkert av den typen at hun vil være sikker på at hun mestrer det før hun prøver ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk så mye.. du har rett i det ang henne..!!det gjelder ikke bare gåingen men andre ting også..driv å skrur av og på korker på alle slags flasker-er så flink så..Kor gammel er din??

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jenta mi er født den 20 :-) Min eldste var sånn (gutt på 4 år nå). Han ventet alltid til han var sikker på at han mestret en ting før han turte prøve. Han hadde nesten ikke tatt et skritt mellom møbler en gang, før han 14 mnd gammel plutselig en dag gikk tvers over gulvet, stødig som bare det :-) Og etter det var det bare gåing. Helt merkelig :-)

Og han er nok fortsatt slik.

 

Jenta mi er nok litt annerledes. Mer uforsiktig, og prøver ting før hun får tenkt seg om, hehe. Så det har blitt en del mer knall og fall med henne :-) Har nok og litt med å gjøre at hun har storebror å ta etter :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...