Gjest Skrevet 8. mars 2008 #3 Skrevet 8. mars 2008 Det var det jeg tenkte, men så ble jeg usikker om det var det samme. Jeg trodde at cornstach var mer som en "pasta"/mer flytende?
Gjest Skrevet 8. mars 2008 #5 Skrevet 8. mars 2008 Oki, da prøver jeg det. Men dersom det blir motbydelig kommer jeg tilbake og kjefter! ;o)
Gjest Skrevet 8. mars 2008 #6 Skrevet 8. mars 2008 Haha... Skal aldri stole for mye på meg når det gjelder mat, men - det skal gå
Tokatter_USA Skrevet 8. mars 2008 #7 Skrevet 8. mars 2008 Jeg vet ikke hva maizena er, men cornstarch ser akkurat ut som potetmel, og jeg pleier å bruke cornstarch som substitutt for potetmel siden jeg ikke finner det her.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå