Gå til innhold

Biffsnadder... trenger litt hjelp=)


Anbefalte innlegg

Gjest Rebel m/jente
Skrevet

Skulle egentlig ha torsk i dag men følte mer for biffsnadder gitt...

Har egentlig aldri laget det, er det bare biffstrimler, pommes frites og bernaisesaus?

 

og hvordan få pommes fritesene harde og gode? blir ikke det i ovnen=( har ikke frityrkoker...

Fortsetter under...

Skrevet

Potetbåter m olivenolje og timian, stekt inni ovnen er godt...Og det passer også til biffsnadder... Og vil du ha en ekstra smak, bruk krydderbernaisesaus...

 

 

Gjest Rebel m/jente
Skrevet

OOO, potetbåter er godt =) kanskje jeg skal lage det istedenfor...

 

men sånn til senere, ingen som vet gode tips til hvordan få pommes fritesen sprø og god?

Skrevet

Her pleier vi å ha litt stekt champinjong og løk oppi og. Og en salat ved siden av. Vanskelig med pommes frites, men syns de blir bedre med varm luft på. Eller så syns jeg den express pommes frites er ganske god. Eller du kan lage egne potetbåter.

 

God middag.

Skrevet

Kommer kanskje litt ann på hva slags type pommes frites du bruker. Jeg bruker de som går kjapt i ovnen, enten pommes express fra eldorado eller opphøgde potteter. Og lager de slik som det står på pakken, og de blir alltid sprøe og gode.

Annonse

Skrevet

Hehe..jeg er er reser på biffsnadder :-D

 

Dette trenger du:

 

Biffstrimler selvsagt, svin eller stofe, storfe er vel mest brukt.

Allround marinaden til santamaria ( blå pose) eller annen allround/kjøtt marinade, da blir kjøttet MYE bedre og saftigere)

Sopp ( hvis dere liker det) helst fersk champinjong...

Paprika

Løk

 

Salat og pommfri/potetbåter

valgfri saus, vi foretrekker peppersaus til

 

 

mariner strimlene i 15-30min, kutt op skiver og strimler av løk sopp og papirika, stek soppen for seg i smør/margaring og salte og peppre litt. Stek så paprika og løk sammen rakst til det lir litt balnakt bare.

 

Så steker du kjøttet i små porsjoner, da får det den gode stekte smaken og blir mørere enn hvis dere hiver alt i panna på en gang og "koker" kjøttet. NB!! Husk god VARM stekepanne og helst Melange!

Når alt er stekt så blander du alt i stekepanna, sopp, løk paprika og kjøtt og surrer det lett så alt er varmt ved servering...

saus, valgfrie poteter og salat til.. Mmmmmm...NYYYYT!!!

 

 

 

Gjest Rebel m/jente
Skrevet

Ojoj, tusen takk ugla=)

har sånn marinade i skuffen så skal marinere dem med en gang=)

ÅÅÅ, dette blir godt=)

Skrevet

Lover deg at Ugla sine er skit gode !!!! har prøvd dem, og lagret oppskriften!!!

 

Fy nå ble jeg sulten og sugen på det altså!!!!

 

Men jeg hadde bairnaise saus isteden. fikk masse skryt av gjestene også!!!

 

yummu

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...