wirre;o) Skrevet 20. februar 2008 #3 Skrevet 20. februar 2008 gulrot og pære og litt vann. Kok opp til det er veldig veldig mørt. Knus det i sånn processor-sak eller med gaffel. Søtt,mildt og godt for små mager. Du kan fryse det ned i porsjoner.
Sivalur Skrevet 20. februar 2008 #4 Skrevet 20. februar 2008 Grete Roedes rotmos: 400 g kålrot 3 stk gulrøtter 2 stk poteter 1 dl Sans Kesam Original 1/2 ts salt 1/2 ts pepper Rens og skjær grønnsaker og poteter i grove biter. Kok dem møre i minst mulig vann. Damp de kokte grønnsakene og mos dem sammen med kesamen. Smak til med salt og pepper.
Gjest Skrevet 20. februar 2008 #5 Skrevet 20. februar 2008 Blander potet, sellerirot eller persillerot i biter og koker det sammen. Kan også lage en uten potet, og da bruker vi vel ofte kålrabi og sellerirot. Kjører det sammen når det er feridg kokt, og tilsetter melk/fløte/smør/salt/pepper (kommer an på hvor sunn den skal vere). Er fint å blande frosne erter i.
Gjest Skrevet 20. februar 2008 #6 Skrevet 20. februar 2008 finner du tak i pastinakk er det himmelsk å putte i potet eller rotmos. Et annet tips er å lage "Potetmos" av blomkål. Smsker kjempe bra, og greit om en vil unngå karbohydrater. Fungerer bra å blande i en potet eller to. La bare blomkålet være godt avrent før du moster eller stapper.
2-barns mor Skrevet 20. februar 2008 Forfatter #8 Skrevet 20. februar 2008 Tusen takk for fine tips. Skal ha rotmos ved siden av fiskekaker og tenkte kanskje at jenta på drøyt 3 år ville spise dette. Erteposen: virker som du kan lage mat, har sett at du alltid kommer med spennende forslag til mat...Jobber du med mat el er det kun hobbybasis?
Gjest ->>- Skrevet 20. februar 2008 #9 Skrevet 20. februar 2008 Ha i søtpotet, muskat og en skvett fløte, i tillegg til de mer vanlige rotgrønnsakene og pepperen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå