Gå til innhold

Lyst lage lapskaus, kan jeg bruke mørbrad og grytekjøtt?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Eller passer ikke det?

Skal ha det ti lmiddag søndag.

Og kan jeg kutte grønnsakene opp dagen i forveien og la de ligge i vann?

Skrevet

Joda, det passer. Jeg pleier å kutte opp masse poteter og koke det sammen med kjøttet en god stund. Fjerne skummet som legger seg på toppen.

Er litt lat, så jeg bruker frossen pose som heter Lapskausblanding. Veldig greit. Hiver det oppi på slutten av koketiden sammen med litt kjøttpølse.

Skrevet

mørbrad blir det jo fin lapskaus av! Grytekjøtt kan jo være så mangt, men bare sørg for at du lar det koke lenge nok så det blir ordentelig mørt så blir det sikkert kjempegodt! Jeg ville lagd hele lapskausen ferdig dagen før hvis jeg var deg, for den er nesten enda bedre når den varmes opp neste dag. (har en kjele med lapskaus fra i går på verandaen nå, for der er det jo kjøleskapskaldt!)

Skrevet

Om du har tid lag alt dagen før, så kan du bare varme det opp på søndag:)

 

Kjøttet passer fint, det meste kan brukes til lapskaus:) Bon apetitt!

 

*nå fikk jeg lyst på lapskaus også*

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...