Gå til innhold

Hva har man til Fondue??


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal lage fondue for førsegang i helgen.

Har bestemt å ha svin og okse til.

Men ANER virkelig ikke hva mer. Er så lenge siden jeg spiste det sist.

 

Hva har du til fondue?

Skrevet

vi bruker:

charlottløk (delt i 2)

maiskolber

champingjong

paprika

 

på sida har vi salat og oppskårne appelsiner (er veldig godt til fondue mat)

vi har ris, saus etter smak, soyasaus, dressing, salt og pepper

 

mmm, fondue er GODT!!!!

Skrevet

biffkjøtt, løk, paprika,minimais, sopp. tilbehør varierer mellom fløtegratinerte poteter, pommes noisette med saus, potetsalat, loff.

Skrevet

også er knorr sitt grillkrydder kjempegodt til å dyppe i etter at det er ferdig

Skrevet

Kylling er jo sååå godt! Jeg marinerer kjøttet litt jeg da, for å sette en god smak;) Ellers bruker jeg sjampinjong, paprika, blomkål, cherrytomater, squash, osv.. Frukt er også godt til en del;) En frisk salat er også et must;)

 

Jeg pleier å ha et par forskjellige potet"slag" som fløtegratinerte poteter og feks stekte poteter..

Skrevet

Hvor i all verden har dere hatt fondue?!? Hva gjør dere med den sveitsiske nasjonalretten. Det blør i mitt hjerte!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...