Gjest Skrevet 8. november 2007 #1 Del Skrevet 8. november 2007 Litt delte meninger der, men jeg mener jeg kan spise det. Men blir usikker når kanskje 1/3 sier jeg ikke kan?? :/ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
polarn & pyrene Skrevet 8. november 2007 #2 Del Skrevet 8. november 2007 pratet med jordmoren min i dag og så lenge den ikke er rød inni går det bra. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
hormonia&alienimagen <3 Skrevet 8. november 2007 #3 Del Skrevet 8. november 2007 har ikke møtt noen enda som sier jeg kan spise det.....og det er mange som har blandet seg i hva som kan spises eller ikke under graviditet......er veldig vanlig fyfy... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Smellt P. Tjukka Skrevet 8. november 2007 #4 Del Skrevet 8. november 2007 Roastbiff er frarådet å spise ... Sjekk matportalen .no Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 8. november 2007 #5 Del Skrevet 8. november 2007 Ok, der ble det delt mening igjen hehe.... Men regner med siden jordmor sier det er greit når den ikke er rød inni, så spiser jeg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
polarn & pyrene Skrevet 8. november 2007 #6 Del Skrevet 8. november 2007 Jeg spiste det når jeg gikk med min første og jeg spiser det nå. Bare den ikke er rød inni. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 8. november 2007 #7 Del Skrevet 8. november 2007 Men er det ikke helst i utlandet o.l jeg skal passe meg for å spise roastbiff??? Var det ei preggis venninde sa, hun spiser det som bare det. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
to herlige karer + baby 7.3.12 Skrevet 8. november 2007 #8 Del Skrevet 8. november 2007 forrige svangerskap fikk jeg beskjed av jordmor om at roastbiff var en av de tinga man skulle holde seg helt unna. Det samme gjaldt innmat. Ellers var det meste annet lov med måte. og ferskest mulig om man skulle la seg friste Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
susemor666 Skrevet 9. november 2007 #9 Del Skrevet 9. november 2007 Samme sa jordmora til meg, både under dette svangerskapet og mitt forrige husker jeg........ Ikke innmat, roastbeef og fisk over så å så mange kilo ( det siste veit jeg ikke hvorfor men) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
susemor666 Skrevet 9. november 2007 #10 Del Skrevet 9. november 2007 Roastbiff skal det være=)) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Smellt P. Tjukka Skrevet 9. november 2007 #11 Del Skrevet 9. november 2007 Toxoplasmose kan forkomme i Norge også ! Derfor skal man ikke spise rått kjøtt ! Nå har det også vært flere tilfeller med Listeria , så vi skal ikke si at vi er så trygge i NOrge ! Men forekomsten av Toxo er større i sør-Europeiske land. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Smellt P. Tjukka Skrevet 9. november 2007 #12 Del Skrevet 9. november 2007 PS. gjennomstekt roastbiff er greit ! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
yvve73 Skrevet 9. november 2007 #13 Del Skrevet 9. november 2007 Hva er egentlig forskjellen på roastbiff og annet kjøttpålegg så lenge det er gjennomstekt????? Jeg kjøper alltid den varianten som er gjennomstekt. Og har spist det flere ganger. Jeg regner med at dere som ikke spiser gjennomstekt roastbiff heller ikke spiser f.eks stek til søndagsmiddag? Det blir jo akkurat det samme. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mphs Skrevet 9. november 2007 #14 Del Skrevet 9. november 2007 Du kan spise det om den er ordentlig gjennomstekt. Men om du bruker kjøpe den ferdig i butikken vil jeg fraråde det da du ikke hvet om den som ser gjennomstekt ut har berørt den som er rød inni. Men om man skal ødelegge en roastbeaff med å gjennomsteke den kan du like godt spise gjennomstekt okekjøtt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
stinen ♀ ♂ ♂ Skrevet 9. november 2007 #15 Del Skrevet 9. november 2007 Jeg holder meg ihvertfall unna:o) Har vært mange steder der de har servert roastbiff dette svangerskapet, og jeg har enda til gode å se roastbiff som ikke er rød inni. Dette vil du nok bare få til dersom du lager det selv...? Eller? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Labambie Skrevet 9. november 2007 #16 Del Skrevet 9. november 2007 Mange delte meninger... Det er vel sånn at man generelt blir anbefalt å ligge unna akkurat dette. Men ett godt tips! Kjøp en oksestek,stek den heeelt igjennom. La den bli kald,før du skjærer den i tynne skiver på brødskjæreren. Akkurat like godt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
yvve73 Skrevet 9. november 2007 #17 Del Skrevet 9. november 2007 Jeg kjøper i alle fall gjennomstekt roastbiff på min lokale Rimi-butikk. Lurer på om det er Gilde, men er ikke 100 % sikker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
♥♥mortil4♥♥ Skrevet 9. november 2007 #18 Del Skrevet 9. november 2007 Mattilsynet fraråder det. Men dersom du steker den selv, og gjennomsteker den, skulle den være trygg. Dersom du kjøper den i delikatessen, så ligger jo alt pålegget sammen, så om noen skiver er gjennomstekte, kan de fortsatt bli infisert av de skivene som ikke er det. De skjærer opp litt, etter litt, og legger oppå det som allerede ligger der, og de bruker jo samme skjæreren til hele pålegget. Det vil jo alltid være delte meninger om hva vi bør/ikke bør spise, men jeg følger mattilsynet (matportalen.no) sine anbefalinger, og satser på at dette er riktig - så får andre gjøre som de vil ;o) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
BrageAndreassen Skrevet 12. oktober 2018 #19 Del Skrevet 12. oktober 2018 Gjennomstekt roastbiff er ødelagt roastbiff. Vil på INGEN måte se flere som nevner gjennomstekt roastbiff her eller noen andre plasser, for resten av mitt liv. Ellers en fin diskusjon med mange gode tips og triks. Stå på :) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 12. oktober 2018 #20 Del Skrevet 12. oktober 2018 3 minutter siden, BrageAndreassen skrev: Gjennomstekt roastbiff er ødelagt roastbiff. Vil på INGEN måte se flere som nevner gjennomstekt roastbiff her eller noen andre plasser, for resten av mitt liv. Ellers en fin diskusjon med mange gode tips og triks. Stå på Du lagde deg en profil for å dra frem et innlegg fra 2007 (!) for å skrive dette? Jammen var det viktig for deg å få sagt Anonymkode: 6172e...790 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
BrageAndreassen Skrevet 12. oktober 2018 #21 Del Skrevet 12. oktober 2018 Så ikke at den var fra 2007, jeg er temmelig ny (som du har fått med deg) Men føler uansett, 2007 eller ei at roastbiff IKKE skal gjennomstekes, det samme gjelder biff, bra jeg fikk tatt denne før det eskalerte lengre, dere har heldigvis bare fått 11 år med gjennomstekt kjøtt, håper at dette innlegget hjelper flere til å spise kjøtt som kjøtt skal spises. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 12. oktober 2018 #22 Del Skrevet 12. oktober 2018 1 time siden, BrageAndreassen skrev: Så ikke at den var fra 2007, jeg er temmelig ny (som du har fått med deg) Men føler uansett, 2007 eller ei at roastbiff IKKE skal gjennomstekes, det samme gjelder biff, bra jeg fikk tatt denne før det eskalerte lengre, dere har heldigvis bare fått 11 år med gjennomstekt kjøtt, håper at dette innlegget hjelper flere til å spise kjøtt som kjøtt skal spises. For mye fritid eller? Anonymkode: d9615...c4a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå