Gå til innhold

Kalkun Falukorv


Anbefalte innlegg

Skrevet

Er den kokt??

kan vi spise dette som pålegg???

 

Savner kjøttpålegg nå...er så glad i salte pølser og roastbiff.....

sukk....

Fortsetter under...

Skrevet

Den er ikke kokt tror jeg.

Kan spise den som pålegg.

Også veldig godt stekt til middag med potetmos =)

Skrevet

D har jeg og lurt på.. jeg har spist d, men ble usikker i etterkant, men hvis den ikke er kokt bør vi vel ikke gjøre d da.. for d skal jo enten være stekt eller kokt...

Skrevet

Pleier å spise det på skiva med ost på. NAM

Skrevet

eneste jordmora sa til meg at jeg ikke skulle ete var SUSHI...

spiser alt annet.....

Skrevet

Kjære jenter!!! Vi bor i Norge, et STRENGT land med masse regler i forhold til mat osv!! Spis alt du vil, unngå rå mat!!! (Dette sa jordmoren min)

 

Annonse

Skrevet

Alle typer pølse er jo kokt( hvordan skal de ellers henge sammen når du tar av skinnet?), også falukorv. Og man kan faktisk spise Sushi i Norge. Leste noe på matportalen om at all Sushi-fisk i Norge skal være fryst først......

Skrevet

Man kan sikkert spise det meste av maten vi har i Norge, så mener ikke å skape noe hysteri her - men da jeg gikk på skolen lærte vi at det var noen typer bakterier som ikke døde av å bli fryst ned. De "gikk i dvale", og våknet til live igjen når maten ble tint opp.

 

Derfor, hvis man skal være pinlig nøye på det, så skal all mat være gjennom-kokt eller -stekt for at det skal være helt sikkert.

 

 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...